|
prsni vsadki mentor ali allergan
Objavil/-a: alina54 (IP Zabeležen) | Datum: 17. maj 2010, ob 10:04
Zivjo,
Ali katera pozna razlike med vsadki allergan in Mentor?'? Jaz sem bila na pregledu pri dr. Božikovu in sva se dogovorila za vsadke mentor velikosti 330ml. Kasneje pa sem nekje brala, da so allerganovi vsadki boljši in sem predlagala Božikovu, da bi raje od allergana in mi je rekel da seveda lahko tudi te, da sicer on uporablja oboje in da sta obe vrsti vsadkov enako kvalitetni, vendar če želim, pa naj bo...in tu pride zdaj CATCH!!! Povedal mi je da imajo identični vsadki od allergana le 295ml. Da so praktično enakih dimenzij. On mi je sicer rekel da je vsadke potrebno gledati ne po volumnu ampak po dimenzijah, in da sta oba vsadka enaka. Pokazal mi je tudi neke specialne razpredelnice... Jaz vem, da mu lahko cist zaupam, in ce tko pravi mora bit ze res, ampak tega vseeno ne razumem? A ima katera kakšne izkušnje ali ideje zakaj je to??? Re: prsni vsadki mentor ali allergan
Objavil/-a: Evva (IP Zabeležen) | Datum: 17. maj 2010, ob 14:36
tako Mentor kot Allergan sta enako kvalitetni vrsti vsadkov, za moje pojme je najpomembneje, da po operaciji dobiš certifikat oziroma doživljenjsko garancijo na vsadke, to pa kolikor vem, ponujata obe znamki. Jaz imam doživljenjsko garancijo na Mentor vsadke. Zdravnik ti je dobro obrazložil - bistvene razlike med tema dvema so samo v dimenzijah. Tako da po mojem mnenju lahko brez strahu vzameš tako ene kot druge, če le dobiš garancijo zraven ;) . Re: prsni vsadki mentor ali allergan
Objavil/-a: Melodie (IP Zabeležen) | Datum: 07. junij 2010, ob 02:35
Najprej se prepričajte v stanje, ki pravi "doživljenjsko". Vsak pameten in izkušen zdravnik, ne bo garantiral nič doživljenjskega, kot obljublja gospodična. A še ni nehala. Po novem je tudi spole zelo fajn menjat. Groza.
Pa pa. Bruh. Urejeno 1 krat. Zadnje spremembe je napravil/-a Melodie, ob 07. junij 2010, ob 02:41. Re: prsni vsadki mentor ali allergan
Objavil/-a: Evva (IP Zabeležen) | Datum: 06. julij 2010, ob 11:05
nima men pri tem kaj zdravnik garantirat. Garantira ti korporacija, ki te vsadke proizvaja in ja tolikokrrat so testirani, da zanje nudijo/dajo doživljenjsko garanicjo, da ne bodo počili ali se kako drugače poškodovali. Sama imam ta certifikat, kake maš pa ti izkušnje pa ne vem in me niti ne zanima. Re: prsni vsadki mentor ali allergan
Objavil/-a: Melodie (IP Zabeležen) | Datum: 11. julij 2010, ob 16:31
Ja Ewica, kdo pa tebi garantira, mobiel operater ali kako iz prakse? Jasno je, da ni nič doživljenjskega, niti človekovo življenje. Omejenost pa takšna. Hvala k*, da nimam nobenih vsadkov in imam še vedno zelo lepe dojke, kot sem jih imela že pred prvo operacijo.
Jebo mast Eva, da si glupa kot bjonda, vici držijo za bjonde, si primer zase. Odgovori mi na vprašanje, kaj je v tem življenju garantirano - niti samo življenje in ne prodajaj for kot jih je prodajal nekdo z nazivom dr. Ne mi prodajat for, da je nekaj doživljensko, ker vsi vemo, da temu ni tako. Če si pa blond, se ti ne da pomagati, ker ti fali kalorična vrednost v možganih. Moje kosti so tudi trdne, pa ne morem pomagati, če me mrčes popika in imam potem krče od gležnja navzdol. Res si merodajna za teorijo! Komplekse in frustracijo si zdravi kje drugje, recimo v Polju, da se skuliraš, če si si že dovolila nekaj s svojimi izjavami. Zakompleksanost in zafrustriranost bodo hitro pozdravili. Boš doumela s pomočjo, kje sama podcenjuješ tako zdarvnike, ki so strokovno podkovani, kot ljudi, ki ti povedo mnenje, s kateri se kot tvojim ne strinjajo. Zato zgin v Polje. Predno repliciraš, breberi svoje prispevke. Šele nato komentiraj. Pojdi v Polje, tam ti bo oproščeno. Da boš razumela. Vendar tudi to ni opravičilo. Pa te bofdo ven vrrgli, ker si brezobrazna, čeprav nikdar nisem bila v Polju. Zato pazi na svoje izjave. Preberi svoje izjave, kdo komu dela škodo Če je dr. Testen za<kon, potrdijo marsikatere uporabnice foruma , dr. Kojiću ali dr. Maletiću očitno nihče ne zaupa. Ne vsiljuj svojega mnenja in ga ne posiljuj ostalim. Kot bjonda ne boš razumela, in se boš še naprej kot bjonda izpostavila, da te bodo tretirali kot žebsko brez nožganov, a z novimi joški. Poserjem se na takšne, ki ne premorejo kalorij v glavi, kot edini, poleg srca. Ewa, zamisli si, vsi se ti režijo. Zame dovoljšnja potrditev, čeprav ne želijo delovati javno. Niti zdravniki, Sedaj je na teoriji pri Ewi: zero 5000 Re: prsni vsadki mentor ali allergan
Objavil/-a: Melodie (IP Zabeležen) | Datum: 11. julij 2010, ob 17:02
"nima men pri tem kaj zdravnik garantirat. Garantira ti korporacija, ki te vsadke proizvaja in ja tolikokrrat so testirani, da zanje nudijo/dajo doživljenjsko garanicjo, da ne bodo počili ali se kako drugače poškodovali. Sama imam ta certifikat, kake maš pa ti izkušnje pa ne vem in me niti ne zanima."
Res si glupa. Oprosti, ker podiraš svoje izjave kot Sizif. Koje kdo konkreten, želim biti tudi sama. Ni tvoj kompleks jošk, pojdi malo premajati svojo psiho, ker si izgubljen primer! In stojim za tem, ko te prebiram. Sama ti lahko dokažem, da se motiš, zate dam roko v ogenj, da si sfaljen in izgubljen primer - ko preberem še nekaj, boš samo potrdila svojo zakompleksanst ter tudi frustracijo, ki jo izvajaš nad drugimi. Ko me boš naposled zagledala, ne me objemat, kot me vsi ter kušujejo, ter se k meni stiskajo po pol ure v objemu; takšne kot si ti Ewica, ljudje hitro spoznajo, pa ti ne morem pomagati, če bi se te želeli losati, mene pa objemati, česar niti ne premorem nuditi. Takšnih ljudi, kot si ti, se ljudje hitro losajo v praksi. Imam dokaz v reali. Če ne verjameš, kaj ti govorim v virtuali, poskušaj v reali. Popušila boš, da zase ne boš vedela, kot vdi, ki do nili nrdtsmni in podcenevalni do mene. Še poskušaj, če želiš, vendar ne laži. p.s. pa jebe se meni za pravopisne napake, imam potrdilo, da so bile roke odmrle, mi še dobro gre, zmešanka Ewa, dr., kjer nimaš izkušenj v praksi, da se boš name spravila. Odjebi. Meni je dovolj, da meni drage osebe skrbi, zakaj še nisem nazaj v bolnici, zato se mi "doktorica" Ewa spelji, ker si nagravžna, predvsem po karakterju, pri čemer je bilo videti tudi tvojo dušo, ko fehtaš za slikce. Če te strokovno podkovani zdravniki ne bodo začopatli, te bom sama. Brez brige. Ti kar otresaj. Sedajle sem dvakrat kihnila, to pomeni, da dvojno drži, kar sem zapisala. Pojma nimaš s kom imaš opravka. Kar izzivaj še naprej.Imaš čas teden dni, ko spet pridem. Izvoli ga. dr. Ewa. Ko boš imela kaj uradno na pladnju, potem pa spregovori in verjemi, da boš popušila, zato briši že ta momemnt izjave, ki si jih izrekla. Gospa dr. Ewa, na vašem mestu bi bila pazljiva, ker je več kot dovolj tudi privat mejlov, kateri vam nasprotujejo, pa se ne želijo izpostavljati. Glej, da ne boš popušila in to strokovno, ko boš imela vse uradno na pladnju. Zakompleksanih in zafrustrirane ljudi se rada lotim, ko se izpostavljajo kot ti s svojo blond pametjo. Marš. Gnida. Sem nesramna, a ne? Ko boš pri sebi popucala svoj drek, se oglasi; vsaj nekdo se ti upa upreti, pokvarjenka karakterna v duši. Pizdakaj, če upaš. Če imaš vsaj 1/4 malih možganov, ker imaš velike že tako na paši, se še malo oglasi, da se bomo smejali tvojim umotvorom, kot E., V. ali O. Pol ure potrebujem, da vas zvoham. Kdo že visi na portalih ga. Ewa? Ne se smešit, glupa od duše in možganov doktorica, ki nima veze nič s prakso in daje v nič tudi strokovno podkovane ljudi. S katerimi se Ewa ne more na daleč niti primerjati! Boš ti komu solila pamet. Počakaj, ko boš dobila pladenj, glej, da ne boš takrat jecljala. Marš bjonda, nisi vredna zaupanja in še marsičesa. Dovolj te imajo tudi drugi, pa se ne upajo javno povedati. Zato povem sama, ker imam "jajca". Ko boš stara in zgrbančena, boš pa takšna kot versačijeva, pa je edin, kar ji pokonc stoji, so grdi joški, ki jo "krasijo". In takšna boš ti, ker karakterja nimaš, še manj duše, nisi človeška, si pa žleht in pokvarjena. Nekaj ti bo le ostalo. Packa pokvarjena. Le odgovori, si boš storila spet uslugo, ko boš prijadrala s svojimi umotvori bolnimi. Polje vabi. Lepo vas pozdravljam, za teden ali 14 dni. Lp Lp Urejeno 2 krat. Zadnje spremembe je napravil/-a Melodie, ob 11. julij 2010, ob 23:08. Re: prsni vsadki mentor ali allergan
Objavil/-a: Evva (IP Zabeležen) | Datum: 12. julij 2010, ob 00:22
ojoj...no comment Re: prsni vsadki mentor ali allergan
Objavil/-a: energetics (IP Zabeležen) | Datum: 28. julij 2010, ob 16:43
ha ha ha o cem je tle tema o vsadkih al kaj drugega???
Melodie kolko mas let?? Pomoje tebe imajo drugi dovolj s temi glupimi komentarji...berem iskusnje punc in pol naletim na tvoje brezvezno dolgo sporocilo ki kvari forum, dej se malo skuliraj Re: prsni vsadki mentor ali allergan
Objavil/-a: Isabel (IP Zabeležen) | Datum: 30. julij 2010, ob 09:24
Alina - če še pride v poštev, tako Mentor kot Allergan so odlični vsadki z garancijo, se popolnoma primerljivi, razlike se načeloma pojavljajo v obdelavi površine pri teksturiranih in pri dimenzijah.
Vsak seveda hvali svoje 'favorite' ampak med njimi ni večjih razlik, izberi tiste, ki bolj ustrezajo po dimenzijah, kar se tiče teksture pa ne bi rekla, da je pomembna razlika. So pa baje Allergan nekoliko mehkejši - čeprav je to pomoje odvisno od posameznice do posameznice, vstave, uspešnosti operacije, ne toliko od samega vsadka . Jaz imam Allergan, mehko, prijetno na otip. Kar se tiče garancije, ima Mentor/Allergan vsadek res 'doživljenjsko' garancijo, no tkiva pa se žal malce drugače obnašajo, vsadek bo prenesel marsikaj brez sprememb, koža in lastno tkivo pa malce manj, torej v tem primeru 'doživljenjsko' ne pomeni nič drugega kot do takrat, ko bo morda spet potrebna kaka korekcija (ni pa seveda nujno). Vseeno je seveda pomembno, da proizvajalec garantira za svoj vsadek, da ne bo počil oz. se drugače poškodoval in ponuja brezplačno zamenjavo (brez stroškov operacije seveda) v kolikor se to zgodi. Oprostite, samo registrirani/prijavljeni uporabniki lahko objavljajo v tem forumu.
|